Vi Söker en Trädgårdsmästare

Är du nästa trädgårdsmästare på Orreviks Gård i Bohusläns hjärta?

Vi söker en medhjälpare till vår permakulturgård, du som vill värna naturen tillsammans med oss och vara en del av vår gemenskap under årets gröna månader. Du älskar att vara med och skapa mångfald som blir vacker och god mat, att se naturen frodas av vår kärlek till allt levande.

Du har en djup passion för det gröna, för landet, för djur och gemenskap. Du har också en bred erfarenhet, ett brinnande intresse och en stor lust att forma en del av landskapet i samklang med omgivningarna.

Då kanske du vill bli Trädgårdsmästare på Orreviks Gård under en årstid då livet frodas och umgänget här är som rikast.

Du är med och skapar grönsaksodlingen, planerar och utvidgar trädgården, värnar äppellunden och förbereder för en skogsträdgård. Till din hjälp har du WWOOFare och självklart vi som bor här. Vi har gedigen  och lång erfarenhet av permakulturdesign, naturvård, ekologi och naturkännedom.

Som ersättning bor du vid havet i en timmerstuga från 1898, lever gårdsliv från april till oktober, njuter av dina egna grödor och har möjlighet att hålla egna kurser och även sälja dina egenodlade grönsaker. Och självklart blir det många härliga stunder vid havet alldeles intill.

Du lär dig hur livet på landet kan te sig, vilka utmaningar och möjligheter som det innebär att bo på en gård.

Om du vill veta mer, så hör av dig till oss på miki(at)dedijer.com, eller ring 0522-652025.

Vi ser fram emot att lära känna dig.

Familjen Dedijer

Share Button