Grön voluntär

Share Button

Vi har som vision för gården att främst maximera artrikedomen på fastigheten, ej i första hand produktionsvärdet. Det innebär att det alltid finns något kul att göra här. Och en massa saker som vi gärna vill göra, men inte hinner med.

Nu kan du bidra till den övergripande visionen, samtidigt som du lär dig om permakultur, landskapsvård, byggnadsvård och många andra färdigheter i en vacker boendemiljö vid havet, med pendlingsavstånd till Göteborg och Uddevalla.

Vi välkomnar två voluntärer från perioden mars till oktober. Du kan fylla i ansökan här, eller kontakta oss direkt via epost med en förfrågan.

Du sköter om dig själv, med eget boende på gården. Det innebär tillgång till ett rum med skön säng, kök med kallvatten, och gårdens utdedass. Vi förser dig med basvaror till din kost, som vi handlar tillsammans. Du lagar själv din mat.

Sysslorna är väldigt varierade, och bestäms av årstid, möjlighet och lust. De omfattar skötsel av bikupor, hästar, ankor, katter och höns. Renovering och vård av gamla vackra träbyggnader. Målning inne och ute med äggoljetempera och linoljefärg. Fagning och ängsslåtter med lie. Skötsel och underhåll av ädellövsplantering och skogsarbete. Snickring av fågelholkar, igelkottsbon, mm. Plantering och skötsel av trädgårdsland.

Låter det här som något som passar dig? Då ser vi fram emot att höra av dig.

Vänliga hälsningar
Miki och Cecilia

Share Button